Shopping

Hei hei.. I dag var eg innom apoteket en liten tur for å hente ut litt utstyr til måleapparatet mitt, endte med at eg kom ut igjen med et helt nytt apparat som heter Accu- Ches Mobile. Ganske fancy greie og så genialt. 50 testrimler i en trommel og 6 nåler til å stikke med, sånn at man slipper å bytte nåler  for hver gang. Var også en del funksjoner som eg synes var ganske bra, som for eksempel at man kan krysse av for Før / etter mat, etter at man har målt blodsukkeret.

Hvist du er intereissert å lese mer kan du trykke her. så kommer du direkte innpå siden der du kan lese mer om Accu- Chek mobile. 

 

Har bare prøvd det en gang i dag, men er allerede meget fornøyd og er ganske sikker på at det bli mye mindre stress å måle blodsukker nå fremover, og med Accu Chek mobile kommer det til å bli enklere å holde kontroll på målingene, i og med at man kan legge all data inn på pc`n via en kabell som fulgte med.

6 kommentarer

Det hørtes utrolig kjekt ut! Har diabetes selv:) Sliter du forresten med ustabilt langstidsblodsukker? Jeg hadde det og begynte å drikke Aloe Vera, etter dette så har det vært på rundt 6 hver eneste gang:D

Ronja Gujord: Ja den er helt fantastisk. Fant i dag ut at man kan stille inn alarm, sånn at man husker neste måling :) Nei, det har gått nedover hele tiden, og ligger nå på 6,1:D
Så bra at Aloe Vera hjelper da, det er jo supert. Hvilken type har du?(diabetes altså)

Ooh, ikke verst:) Har diabetes type 1, fikk det når jeg var 6 år gammel:)

Ronja Gujord: Oki;) Ha en type som heter MODY-3.
Hatt det en stund du da

Mody-3, hva er det for noe? Aldri hørt om :S

Ronja Gujord Har et innlegg om det på bloggen. Kan poste det en gang til.. Litt vanskelig å forklare

Skriv en ny kommentar