Trening og pakke i posten..

Hei på deg.. I dag har eg vært vikar i en barnehage og det var kjempe kjekt!!! :D Så utrolig gøy å jobbe i barnehage igjen. Skal jobbe der i morgen også:D

Etter jobb var eg innom på en super god middag hos mamma, edelgris, stekte poteter i båter, soppstuing, maiskolber og salat. Etter middagen kjørte eg på butikken for å hente pakken min fra Yvers Rocher.

Så var det rett på trening der eg egentlig hadde planlagt å gå på spinning, men ble litt for sein og det var fult. Så eg kjørte en 4x4 intervall, så da eg er ferdig med 4x4 intervallene for denne uken. Jippi♥Etter det kjørte eg en styrkeøkt, så da har eg bare en styrkeøkt igjen denne uken. 

Innholdet i pakken  var  forresten 15 små prøver på forskjellige produkter som eg tenkte eg skulle teste, cacao minceur slimming cocoa og et detox sett med Sos 10 dager detox (til å blande i vann å drikke) detox peeling scrub og en detox krem til å smøre på dag og kveld. Håper det blir resultater ut av det. Time will show.Fikk også med noen ekstra ting; en øyekrem og en sminkefjerner.

Shit bare 5 dager til bursdagen min joo.. ♥

Siren♥

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar