Blodsukker og livsstilsendring- update!

Hei hei alle sammen. Tenkte eg skulle komme med en lite update på hvordan det går medblodsukkeret  og livsstilsendringen min.

Har ikke fått trent halvparten så mye som eg hadde tenkt meg, pga snart 3 uker med forkjølelse,  og blodsukkeret er eg ikke sånn kjempe fornøyd med. Er ikke veldig høyt, men høyere enn det burde være. Men det er jo bare min egen  feil, spist en del usunne ting i det siste. Burde vært så mye strengere mot meg selv, men så er det jo sånn når man er syk og føler seg uggen, da er det så lett for å "trøste" seg meg en sjokolad eller noe annet usunt.  Hate it!!

Men nå skal det bli andre boller!!! Forkjølelsen har nesten sluppet helt taket og eg føler meg mye bedre. Tror det hjelper på selvtilliten og humøret mitt at eg har fått meg en ny jobb. Gleder meg kjempe mye til å komme inn i skikkelige rutiner igjen, med faste tiden og mye med stabilitet i hverdagen, tror treningen og kostholdet kommer til å bli mye bedre også. Før hadde eg bare en liten stilling på SFO + eg var ringehjelp, og da visste eg ikke om eg skulle jobbe neste dag eller ikke, kjente eg ble veldig stresset og litt frustrert av det (ikke bra for blodsukkeret som stiger når man stresser mye). Eg fikk ofte tlf kl 07 om morningen, med spørsmål om eg kunne komme på jobb, (tar ca 30-40 min å kjøre )  så ble ofte en pangstart på dagen!!

Begynner offesielt i den nye jobben den 25. februar, men har jobbet litt i barnehagen denne uken og skal også  jobbe litt neste uke, for å bli kjent med barna, de voksne og selve barnehagen:)              


2 kommentarer

Så flott at du har fått jobb:) Jobber i barnehage selv og har mange fantastiske øyeblikk i løpet av dagen der altså:) elsker jobben min! Lykke til videre med livsstilsendringen:)

Min treningslykke: Ja er kjempe glad:) Og det tar bare 10 min med bil.. hehe.
Jobbet i bhg i Stavanger, og har de siste mnd jobber på en skole, så gleder meg veldig til å begynner i bhg igjen :)
Ja sbsolutt mange fantastiske øyeblikk:)
Tusen takk, håper eg får kommet inn i gode treningsrutinger!!!
Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar