Sånn går no daga`n

Hei hei.. Har ikke hatt tid til å skrive innlegg denne uken, vært en hektisk uke (på en god måte). På mandag var det seinvakt og rett på trening, på tirsdag var eg ferdig på jobb kl 15 og reiste rett på Rimi for å handle daglivarer, så hjem for å sette de på plass og så rett til Øyrane Torg for å handle noen bursdagsgave samt litt sminke til meg selv. Etter det kjørte eg rett på trening 45 min spinn og 45 min X-fitness. På tirsdag hadde eg også seinvakt (ferdig 16.30), var en  kjapp tur hjem om, så rett på møte på jobb. Torsdagen var eg ikke hjemme før kl 23, og på fredag kom Roy Inge hjem fra kurs. I går var eg å feiret bursdagen til eg god vennine av meg, det var veldig koselig, vi danset og koste oss. I dag er formen sånn passe grei.. haha..Og så var nok en uke gått!!

I morgen begynner eg på Noka dietten, har egentlig vært litt i mot sånne dietter. Men er så lei av å ha de ekstra kiloene, og føler eg stresser sånn med mat, og  med å lage sunne måltider og ikke vite hvor stor porsjonene skal være, og at eg ikke alltid har tid til å lage mat(hektisk værdag med jobb og mye trening) og ender ofte med å spise noe som ikke er så bra. Da er det enklere å ha en Noka bar eller en shake med seg i vesken. Og en shake kan eg drikke på vei til jobben. Så vi får se hvordan dette går, må jo passe ekstra godt på siden eg har diabetes. Heldigvis har eg en mild utgave av diebetes og har gått på lavkarbo diett før, og det gikk veldig bra:)

Fikk forresten kjempe mye fint fra Roy Inge da han kom hjem. Puma joggesko, støvletter, Ipod Shuffle og mye stasj fra Primark;)Er ikke blitt sponset eller noe, har kjøpt og betalt produktene selv. 

Her finner du produktene samt mye annet .

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar