Svangerskapskontroll 36+4

Hei igjen. Da var ukens svangerskapskontroll unnagjort og alt står bra til med lillegutten vår. Vokser akkurat som han skal og beveger seg mye,noe som går utover ribbebeina mine. Jordmor lyttet på hjertet og frekvensen var helt fin,hun kjente også på hode,kunne bevege litt på det,så ikke helt festet. Men lillegutt ligger i hvertfall riktig vei,noe han har gjort siden uke 18:) glocosen i urinen var sunket til +1 (sist kontroll var den +2) blodtrykket var litt høyt,men lavere en forrige gang og innenfor grensen. Skal innom legekontoret på mandag eller torsdag for å måle blodtrykket og sjekke urinen,bare for å være sikker og så er det ny kontroll på Kk på torsdag igjen. Da skal eg til jordmor,indre medisin og ta CTG.
Vi spurte jordmor om det var mulighet for en liten omvisning på kk og det var det. Så vi fikk sett litt på de forskjellige "føde rommene",sett litt av utstyret de bruker og fikk snakket litt om hvordan det kom til å foregå når tiden var inne for fødsel. Veldig kjekt å få en slik omvisning samt informasjon om hvordan ting vil bli gjort. Blir jo litt annerledes for meg pga diabetesen,så greit å få de forklart,sånn at man vet sånn noe lunde hva som kommer til å skje.

Etter kontrollen var vi innom Elkjøp for å kjøpe støvsugeposer og Dolce Gusto kaffi kapsler og så en kjapp tur innom Gullgruven. Kjøpte meg en ny svart veske på Cmyk og et regntrekk til vognen på Barnevognservice.

#mammablogg 

4 kommentarer

Så bra alt stod fint til med den lille :) Her festet ikke hodet seg før i uke 40 sist.

Camilla andreassen: Jepp:) Ingenting er bedre.
Kan vel skje rett før fødsel neste det?

Å så hyggelig å høre at du venter en liten prins :D

Lykke til med alt fremover, kommer til å bli så spennende:)

Klem i fleng!

Henriette Caroline: Tusen takk:)
Ikke lenge igjen til vi får se han:) <3 En veldig spennende tid.
Klem tilbake:)

Skriv en ny kommentar