Daff dag

Usj.. Sover så dårlig om nettene fortiden.. Våkner hver 2.time og når eg først eg våken er eg alltid tissetrengt.. I natt sovnet eg kl 00.30 og våknet å sjekket klokken, da var den rundt 02(måtte heldigvis ikke på toalettet) våknet igjen kl 03.30 for å gå på toalettet og snyte meg (er nemmelig blitt forkjøla,så blir sikkelig tett i nesen om nettene) våknet igjen kl 05.30 og da låg eg å snudde meg fra side til side, fikk ikke sove før kl 08. Våknet IGJEN kl 10, men sovnet igjen og sov til rundt 11.30. Er så slitsomt!! Og det påvirker virkelig humøret mitt.. Gjør nesten ikke annet enn å ligge på sofaen, spiser og gå på toalettet... Hender eg får hengt opp en maskin med klær og tatt meg en tur på butikken.. Så gleder meg til lillegutt er født og at eg klarer å bevege meg mer.. 20 kg ekstra på kroppen kjennes virkelig. Tungt og ubehagelig..

4 kommentarer

Huff, det er så tungvindt.. du er heldig som snart er ferdig :)

Heldigvis har jeg ikke så lenge igjen jeg heller.. hehe. Begynner å bli tungt her å. Men alt er verdt det til slutt :- )

åå så slitsomt har slitt med søvnen sjøl eg å :P hehe :P e litt bedre fortiden men e mye opp å ned :S

håper du får sove på evt. dagtid om du e sliten:)

Katrine: Ja veldig!!
Utrolig glad for at eg ikke har lenge igjen...
Ja det er det så absolutt!!<3

annaurorapalmer: Den siste uken har vært fæl når det komme til søvn. Ja får sovet en time på sofaen på dagtid. Eller i hvertfall slappet av.

Skriv en ny kommentar