Svangerskapskontroll 37+4

Hei hei. I dag var vi som eg har skrivet tidligere på svangerskapskontroll på kvinneklinikken. Vi var først til jordmor der vi snakket litt om hvordan formen min er,målte vekten og symfysemålene. Målene var akkurat like som forrige gang og Jordmoren kjente at lillegutt hadde lagt seg skikkeli godt ned i bekkenet,så det var veldig bra. Urinen var som sist,ingen protein men glocosen var +1.

Etter sjekk og en hyggelig prat med Jordmoren,som er helt super, var det ned i 1. Etasje for CTG, selvfølgelig var lillegutt veldig rolig under CTG'n men veldig aktiv både før og etter.. Haha. Men fikk målt det de skulle. Så var det ultralyd/gynekolog, og der kunne hun fortelle det samme som Jordmoren, at lillegutt har lagt seg godt til rette, og det var fint med fostervann. Og hode hans var ikke så stor heller,altså det var ikke for lite, men hadde en fin størrelse. Like greit!! Haha.

Siste stopp var indre medisin og der fikk eg skryt for blodsukker verdiene mine som var kjempe bra:) og hun sa at eg hadde gjort en kjempe bra jobb og at sånn var det bare til å fortsette. Jippi!! Fikk også skryt fra Jordmoren, hun sa også at eg hadde gjort en bra jobb og at det ikke er bare bare å gå gravid og samtidig ha diabetes,ble besten litt små flau. Hihi. Har ikke tenkt så mye over det, men er jo sant. Ikke alltid like lett å ha diabetes,og det har eg fått kjent på den tiden eg har gått gravid. (Har ikke født enda,hørtes neste sånn ut)

Er en del ekstra å tenke på, hva man spise (veldig vanskelig når man har cravings) må måle seg ofte, ta medisiner osv.. Og så er jo det et risikosvangerkap i seg selv. Ja litt stress til tider.

Ble en bringebær og banan Milkshake i kveld. Nam nam..

#MAMMABLOGG

8 kommentarer

Ronja <3 Prinsessemamma

13.12.2013 kl.00:15

Så spennende :) Så bra alt er fint og flott. ^-^ ikke lenge igjen nå :D

Siren Mari

13.12.2013 kl.00:16

Ronja <3 Prinsessemamma: Ja, veldig kjekt at alt er som det skal:) er så klar nå!! Hehe.
Nei 18 dager til termin!! Jippi

Nabokjerringa

13.12.2013 kl.01:31

Hadde vært fint med mindre header... og mellomrom (avsnitt) i teksten. Lettere å lese (;

Spennende tider; lykke til videre!

Siren Mari

13.12.2013 kl.04:31

nabokjerringa: takk for tilbakemelding:)
Tusen tskk for det:)

Mamma til Tobias og Dennis

13.12.2013 kl.07:34

Ikke lenge igjen :-)
nærmer seg nå:) Masse lykke til i tiden fremover:D

Siren Mari

13.12.2013 kl.10:08

Mamma til Tobias og Dennis: Nei. Nesten litt uvirkelig.. Å som vi gleder oss.

Siren Mari

13.12.2013 kl.10:09

Ronja 20år- Enda en mammablogger: Jepp:) tusen tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

hits