Spørsmålsrunde.

Tenkte eg skulle kjøre i gang en liten spørsmålsrunde:) #MAMMABLOGG.

8 kommentarer

Anniken - På Slanker'n

Hvilke tanker har du om fødselen?

Ble graviditeten slik som du hadde forestilt deg?

Må du ta noen spesielle hensyn til graviditeten siden du har diabetes?

Hvilke risikoer under graviditeten har du som har diabetes som kanskje ikke andre har? (Om der er noen)

Har dere bestemt navn, og hvordan ble dere enige om det?

Har du vært på 3D ultralyd?

Ønsker du å bli gravid igjen?

Hadde/har du noen plager som du kunne vært foruten?

Og er dere spente til den lille kommer? ;)

Sånn, det var noen spørsmål jeg kom på i farta :)

Anniken - På Slanker'n: så kjekt med så mange spørsmål:) tenkte å svare på spørsmålene intet eget innlegg i morgen:) venter litt og ser om det kommer enda flere :)

Annette Hanseth Alm

Hei.

For det første må jeg si det er veldig kjekt å følge deg her på bloggen din. Ønsker deg lykke til med innspurten. Jeg har et spørsmål. Det sies at folk som ikke har diabetes skal ikke bruke lett produkter og lignende. Jeg prøver å spise sunnere og gå ned i vekt etter sangerskapet, da har jeg vurdert å prøve å bruke ting fra funkjsjonellmat. Så spørsmålet er er det bra for folk som ikke har diabetes å bruke f.eks sukrin ? Mvh Annette

Annette Hanseth Alm: Hei, så koselig med tilbakemelding:) Var egentlig tenkt til å lage et eget innlegg med svar på spørsmålene eg fikk inn.
Men tenkte at dette spørsmålet ville eg svare på her også..
Sukker har bare eksistert i rundt 400 år, og stor grunn til diabetes 2 hos eldre mennesker er belastning av bukspyttkjertelen over lengre tid ved å spise for mye sukker. Bukspyttkjertelen skiller jo som du sikkert vet ut insulinen i kroppen. Så det å spise produktet fra feks. Funkjsonellmat (når en ikke har diabetes) ser eg på som et sunt alternativ. Sukrin er jo et naturlig søtningsmiddel. Men ta f.eks produkter som Splenda og Natreen det er kunstig framstilt og ikke så bra. Håper dette gav mening, eg er jo som sagt ikke utdannet ernæringsfysiolog :P hehe.. Er jo mange som ikke har diabetes som spiser mat fra Funksjonellmat :)

Annette Hanseth Alm

Hei Takk for raskt svar.

Takk fro raskt svar. leser en del om alternative oppskrifter med ``Sunde produkter`` Jeg føler ikke altid at alle produktene er så sunde (for vi ikke diabetikere) da de er kunstig framstilt. Men har lest en del om sukrin og føler dette og andre ting fra funksjonellmat er vert å prøve. Men forsikkerheten skyll ville jeg høre med deg som har sikkert litt erfaring. :)

Annette Hanseth Alm: Bare hyggelig. Syns det er kjekt når folk spør om ting og tang. Funksjonell mat er jo helsekost, og de er naturlige produkter:) kan jo spørre noen som jobber på en sunkost butikk eller lignende:) så får du enda bedre svar.

Hvor lang tid tok det å bli gravid? og hva var dine første symtomer?

Nina: begynte å prøve i juni 2012 og ble gravid i april 2013. Så 10 mnd. Første symptomene var hyppige toalett besøk,mensen uteble og trøtt.

Skriv en ny kommentar