Noka dietten

Hei hei. Lite blogging om dagen. Blir bare kjappe oppdateringer med litt tekst og noen bilder. Men alt er vel bedre enn ingenting. Vært lite søvn om natten de siste dagene,mannen er blitt syk og eg sliter med hodepine om kveldene. Så i dag kom mamma ned å hadde Liam noen timer sånn at vi fikk sove. Helt fantastisk!! Så nå føler vi oss mye bedre.

Men over til tittelen på innlegget, på mandag tenkte eg å sakte men sikkert begynne på Noka dietten, kommer til bytte ut 2 måltider med Noka og så ha 2-3 "vanlige" sunne måltider til dagen. Har allerede begynt med Noka Milkshake til frokost. Fungerer veldig bra når man har dårlig tid, (les:når man er sulten og Liam roper på mat) da er det veldig greit med noe kjapt og enkelt. Så på mandag kommer eg til å legge ut bilder av hvordan eg ser ut nå og så kommer det ukentlig oppdateringer med vekt og bilder.

God lørdag alle sammen:)

#anbefaling #mammablogg

4 kommentarer

fra uniform til bikini

05.01.2014 kl.21:43

Godt å høre at du har tenkt til å ha 2-3 vanlige måltider i tillegg:)) Jeg har lite trua på å bytte ut alle måltider med pulver, barer eller shakes..:/ Er redd man ikke får i seg den næringen man trenger jeg da...:/ Men ønsker deg masse lykke til<3

Siren Mari

05.01.2014 kl.22:09

fra uniform til bikini: står på Noka sin hjemmeside at når man ammer bør man ha 2-3 vanlig måltider også;)
Får gost med næring i seg av Noka, tilsatt de vitaminer og mineraler man trenger. Har gått på det en gang før. Gikk på det i 3 uker for å få litt gang på kostholdet,trening og motivasjon. Gikk ned 5 kg og ble endelig gravid:) var egentlig veldig i mot slike dietter osv,men ble positivt overrasket. Noka har mange gode middagsretter også, nudler,supper og div. Takk takk:)

fra uniform til bikini

05.01.2014 kl.22:29

Åja...;) Der ser du:) Jeg har ikke prøvd, fordi jeg er negativt innstilt i utgangspunktet, men vet jo lite om det egentlig;) Jeg trodde for eksempel at de bare hadde shakes, og ikke middagsretter;) Men når du har prøvd det før vet du jo at det funker for deg, det er jo det viktigste:)

Siren Mari

05.01.2014 kl.23:00

fra uniform til bikini: hadde nok ikke klart meg på bare shakes:P hehe. Jepp;)

Skriv en ny kommentar

hits