Oppdatering Noka - etter 15 dager

Her kommer en liten oppdatering rundt Noka dietten. Skal ærlig innrømme at forrige uke var eg skikkelig dårlig med kostholdet. Spiste en del usunne ting.. Men i går var det back on track!! Og eg faktisk gått ned litt selv om kostholdet ikke har vært optimalt. I går fikk eg tilogmed gått meg en liten tur på ca 1km, skulle egentlig bare på butikken, så hadde glemt pulsmåleren til Polar klokken min + eg ventet besøk. Men i dag fikk eg en sikkelig trilletur på ca 4 km i strålende solskinn, og det var virkelig godt (solen varmet tilogmeg). Og når vi kom hjem og Liam hadde fått mat var han så snill at eg fikk tatt meg en dusj mens han satt i vippestolen. (på badet selvfølgelig, sånn at eg kan se han). Under ser dere dagens vekt, gått ned 2.3 kg siden eg startet for 15 dager siden. Ikke så veldig mye, men kjenner forskjell på klærene og det føles godt. 

På bilde nr 1 fikk eg hjelp til å ta bilde og i tillegg mye bedre lys, men på nr 2 har eg tatt selv. Så litt vanskelig å se forskjellen, men kjenner at magen ikke henger så mye lenge og det føles kjempe godt. 

(SPONSET)

#HELSE  #MAMMABLOGG #INSPIRASJON

8 kommentarer

fra uniform til bikini

18.02.2014 kl.20:46

2,3 kg på 3 uker er jo kjempebra!:))<3 Gratulerer! Så deilig når man kjenner at klærne sitter løsere:))

Siren Mari

18.02.2014 kl.21:06

fra uniform til bikini: Ja, det vil eg påstå:P hehe. Må jo ta det litt med ro med tanke på amming og melkeproduksjonen.. går eg for mye ned på en gang kan eg miste melken..
Ja, det er kjempe deilig!! hihi

Sandra

18.02.2014 kl.21:14

Grattis! veldig bra, Fortsett sånn:) Håper du når målet ditt :)

Men skjønner ikke hvordan du klarer å spise noka! Jeg fikk en hel haug med greier av dem til bloggen min siden jeg aldri klarer å gå ned usle småkilo, men synes ikke det var så digg.

Mye bedre med mindre posjoner av vanlig (merk: sunn, frisk mat)..

Men alle har sin måte å gjøre ting på så jeg håper du trives med dette :)

Siren Mari

18.02.2014 kl.21:20

Sandra: Syns faktisk det smaker godt:) hehe.. smak og behag. Skal bare gå på det en liten stund, for å få litt gang på vektnedgangen.. Etter det blir det tilbake til sunn, frisk mat;) (spiser jo ikke bare Noka heller)
Noka går fort å lage, og det hjelper meg i å få i meg mat når mannen i huset er bortreist på jobb. Ikke alltid eg får tid til å stå på kjøkkenet å lage mat når Liam på snart 2 mnd trenger oppmerksomhet :P hehe..

Karina

19.02.2014 kl.14:33

Du er kjempe flink Siren :)

Det er ikke lett når man har en liten en som tar all oppmerksomheten vår, da er det lett å skli ut.

Du har ihvertfall motivert meg til å stå på litt ekstra nå :)

Siren Mari

19.02.2014 kl.14:37

Karina: Tusen takk:) Er det Karina fra Stavanger? hihi.
Nei, det er det så absolutt ikke. Kjenner eg gleder meg litt til han blir større og kan begynne med grøt og most potet og grønnsaker:P føle meg som et lite meieri :P
Såå kjekt å høre:) Stå på

Karina fra Stavanger ;)

19.02.2014 kl.19:22

ja det er karina fra Stavanger, gikk litt fort i svingene når jeg skrev, hehe ;)

Siren Mari

19.02.2014 kl.21:00

Karina fra Stavanger: Hehe.. lett for:) Alt bra med dere?

Skriv en ny kommentar

hits