Tidlig ut døren

Hei hei <3 i dag var Liam og eg ut døren før kl 10.. Våknet til nydelig vær,så vi måtte bare ut å trille. Ble 6 km på 1 time og 40 min. Liam sov nesten hele turen,(våknet da vi var komt halvveis,men sovnet igjen etter 5 min). Sov fortsatt da eg parkerte vognen i gangen,så da fikk eg ryddet litt!:)

Ellers har Liam sovet på eget rom for aller første gang i natt. Vi har to rom i kjelleren, så alle har flyttet ned,sånn at vi har rom vegg i vegg.(har babycall på vårt rom) Tror vi alle sov mye bedre i natt. Dette lover bra!! I morgen skal vi på 4 mnd kontroll med Liam,noe eg gleder meg til,er så spent på å å se hvor stor han er blitt. NATTA!

4 kommentarer

Så bra dere hadde en god natt :) Jeg burde nok snart flytte Tobias på eget rom, men kjenner at jeg må utsette det bare litt til :p Syns det er så betryggende å høre han puster om natta, hehe.

anitak1: ja dersom eg våknet om natten,måtte e alltid høre etter om han pustet.
Har sjekket Liam 3 ganger etter at han sovnet, akkurat ajekket han:p nå skal vi legge oss også. Babycall'n er klar. Hehe.

Må nok snart flytte mine på eget rom. Men har ikke fått ut finger'n å skaffa gardiner der enda. :) men jeg håper og tror vi alle kommer til å sove bedre da. :)

Elisabeth - mom of twins: natt nr 2 gjennomført. Sov natten gjennom i dag også. Helt til kl 06.15:) nå er mannen oppe og tar bleieskift og mat;)

Skriv en ny kommentar