Magen 4 mnd etter fødsel

Her kommer noen bilder av magen tatt for noen dager siden. Tenkt at eg var nesten 100 kg dagen før eg fødte og nå veier eg 79,6. Det tyngste eg har vært før eg ble gravid var 78 kg. Da fikk eg sjokk og la om livsstilen min og gikk ned til 73 kg(rett før eg ble gravid)

.Så første mål eg å komme ned til startvekten min og deretter gå ned til 68. Etter det skal eg bygge litt muskler og virkelig bli FIT!!

Synes det er veldig ekkelt at magen henger sånn som den gjør,spesielt på det siste bildet. Men er på god vei til å gjøre noe med "problemet" og veldig motivert til å fortsette.
#trening #helse og #velvære

18 kommentarer

Prinsessen

Det er bra du er motivert! masse lykke til, du er flink!

Ha en koooselig helg! Klem Prinsessen <3

Min mage "henger" også, men det er vel helt normalt etter en fødsel! Stå på videre! det prøver i all fall jeg på! haha :)

Prinsessen: Ja, veldig glad for at det ikke er noe i veien med motivasjonen ;)
Takk det samme <3

Camilla Larsen: Ja, det er det nok (foruten de som har flat mage rette etter fødsel :p)
Takk det samme :)

Magen din er ganske så lik min, eneste at jeg tror jeg har enda mer løst heng :p hater henget ganske så mye...

Lykke til!! Vi har ganske lik mage etter fødsel, min er ikke sånn lengre da, men nå er det over 4 år siden sist jeg fødte! :) Stå på!! :)

Magen min er ganske lik din, bare at jeg tror henger mitt er enda løsere. Strekkmerkene gjør at jeg kan dra huden nesten 2 cm ut :p vekta vår var ganske lik også, jeg veide 72 da jeg ble gravid, og ved termin 98 :s målet mitt er først startvekt. Videre vil jeg ned til 62-65. Siden jeg er lav, er det et bra tall utifra bmi :)

Anita: Godt eg ikke er alene.. hehe.. :p
samme her... ønsker virkelig å bli kvitt det før sommeren....

hamyst: Tusen takk :)
Det skal eg..

Anita: Ja, kan dra litt i magen min og, og kjenner at nederste delen av magen er løsere pga strekkmerkene.. Tror eg var ca 98 kg eg og.. Gikk ikke på vekten den siste uken... visste eg var tung, trengte det ikke inn med t-skje :p.

Haha, jeg kommenterte to ganger :p flasketåke eller noe? :) men ja, hadde vært godt å bli kvitt det, jeg er bare 22, men føles ut som at jeg har magen til en 70-åring.. Og jeg har så lyst til å få på meg de gamle buksene mine uten at det tyter ut noe løst her og der :p

Anita: Hehe.. lett for. Eg tenkte bare du hadde trykket send før du var ferdig å skrive :p
Ja, flakse tåke er noe drit :p
Samme her!! Fytti.. ser på kroppen min og bare " herreeeeguuud, eg er 24 år og skal IKKE se sånn ut" haha.

Hehehe :) nei, men vi får tro vi klarer å gjøre noe med det begge to :)

Anita: Det gjør vi nok ;) Belive in yourself <3

Annette Hanseth Alm

Utrolig så frisk og rask/morgen fugl du e. Når Frida var liten var det et under om vi var våken og ute av huset før 11.00. Vi sov gjerne til 9-11 hver morgen. Tips til mage trening. Rokkering med lodd ca 3,5 kilo. Start forsiktig ca. 3-10 runder Og øk gradvis. Tar du i for mye med en gang ender du opp med svært ømme magemuskler samt svære blå merker..

Eg økte fra 100 runder til ca. 300 en gang.. Det er slik mann gjør en gang og aldri mer....

Annette Hanseth Alm: Ja.. hehe.. Liam våkner for frokost nr 1 rundt 05-06, sovner igjen og er klar frokost nr 2 kl 08-09.. Da står eg like gjerne opp :p Gir han flaske og så litt grøt,lar han leke litt på teppet under babygymmet og så blir han trøtt igjen.. Enten tar eg meg en tur eller får han til å sove i sengen..
Eg klarer ikke vanlig rokkering... haha.. får den ikke til å svinge rundt, haha..

Annette Hanseth Alm

Tok litt tid før eg klarte det, men øvelse gjør mester! :-)

Annette Hanseth Alm: hehe. Får går i butikk å teste ,klarer eg det får eg kjøpe en.

Skriv en ny kommentar