Før og etter bilder

Her kommer siste oppdatering på #Noka dietten, har gått på dietten i litt over 1 mnd og føler eg oppnådd det eg ønsket med #Noka dietten. Nemlig få en kick start på vekt nedgang og få et bedre og bevisst forhold til mat. Den 16/4.14 veide eg rundt 82 kg og i dag veier eg 77 kg. Det er rundt 5 kg ned på litt over 1 mnd, og det må eg si meg fornøyd med.

Hadde nok gått mer ned hadde eg BARE gått på #Noka måltider.Da eg gikk på bare det + et vanlig måltid i mars/april i fjor gikk eg ned 5 kg på BARE 3 uker. Men siden eg har en liten å passe på og er veldig aktiv så trengte eg litt flere kalorier for å holde energien oppe. Men det kan jo variere fra person til person!

 
Det første bilde ble tatt i Februar, begynte da på #Noka, men siden eg ammet og rutinene hjemme med en liten ikke var helt 100%,  valgte eg å utsette det litt. Gikk ned fra 82-79 men la på meg igjen de kg eg hadde tatt av.....

Så i 16/4 valgte eg å begynne igjen, da følte eg ting var på stell her hjemme og var veldig motivert. Veide fortsatt 82 kg og har nå gått ned til 77 kg og føler eg bedre enn på lenge. Kommer til å fortsette med et sunt# kosthold og er blitt hekta på #bikinibodymommy ♥

Er veldig glad for at eg valgte å begynne på #Noka dietten og angret ikke 1 sekund. Nå skal eg fokusere på et sunt kosthold og trening, har som mål å stramme opp magen og bygge litt muskler:)  Tusen takk til #Noka for en bedre livvstil!!


(sponset) 

#healty #NOKA #nedivekt

6 kommentarer

jeg ser forskjellen:) kjempe bra jobba, er ikek bare bare å klare å fokusere på sunt kosthold og trening i en hektisk hverdag med en liten en, har erfaring med det ja! Blir gøy å følge med videre:)

TheresesVei: Så kjekt at andre seg forskjell og.. Ikke mye forskjell, men føler meg mye bedre. Og er så motivert. Ja, det er helt sikkert.. Men blir enklere nå når mannen er hjemme ;)
Kjekt at du ønsker å følge meg videre :)

Veldig bra!!

Du har vært kjempe flink! :)

Hanne: tusen takk:) bedre skal det blir.

Wow! Bra jobba! Helt nydelig♡

marte: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar