Ønsker å gjøre det beste for kroppen..

... og nettopp derfor har eg blitt forhandler av Forever Living Product etter å ha vært kunde en god stund. Er så fornøyd med produktene at eg ønsker å dele mine erfaringer og kunnskap med dere.  Aloe Vera er noe eg har vokst opp med og har stor tiltro til, og eg vet at produktene holder mål.Hadde en noen kviser i ansiktet  (på haken) og de forsvant raskt samtidig som eg begynte å drikke aloe vera gel. De kom også tilbake med en gang eg var gått tom for gel og gikk 1-2 uker uten å drikke den. eg velger å tro at det ikke er tilfeldig og at det er aloe veraen som er vidunderet her, magen ble mye bedre, og eg føler  eg fikk mer overskudd. I dag fikk eg min første bestilling i posten, så nå er det 100% tilbake til gode rutiner i heimen. 

Dersom du er interessert i å kjøpe eller vite mer om produktene, send gjerne en mail til siren_90@hotmail.no

 

6 kommentarer

så fin blogg du har! vist du har lyst kan du ta en liten titt på min:)

Christina Memic: Tusen takk :)

Jeg skal snart få en liten testkurv med litt forskjellig, og gleder meg til å prøve ut litt mer fra Forever :) Har gått på den 9-dagers detox-kuren, men er spent på hvordan de andre produktene er også!

anitak1: Er du forhandler du også?
Den Natural detox?Hvordan gikk det?
Tenkte å prøve meg på den eg også.

Nei, jeg er ikke forhandler, men jeg kjøper av søskenbarnet til gubben :) Ho har igrunn dekka området her, så hvis jeg blir forhandler tror jeg ikke jeg får solgt like mye! Lurer på om den Natural Detox er en annen enn den jeg prøvde, men funker sikkert nesten likt:) Det gikk kjempebra, holdt meg til kuren og mista 17 cm rundt om på kroppen og gikk ned 3 kg. Etter det har jeg trent jevnlig og spist ganske greit og gått ned ytterligere 4 kg og stramma inn 10 cm til! :)

anitak1: Ååå. Okei.
Ja vet hvilken du mener ;)
Oj, så bra resultater. kjempe bra.

Skriv en ny kommentar