En av hver?

- EN AV HVER?- 

Forrige onsdag, den 16/9 var det endelig tid for ordinær ultralyd, noe vi hadde ventet spent på helt siden vi fikk bekreftet at det var TO stk. Både vi, familien og nære venner var veldig nysgjerrige på hvem som gjemte seg inni magen, var det en av hver? to gutter? eller to jenter? Var flere ganger eg tenkte at eg skulle bestille privat ul bare for å få se disse to, men klarte å holde meg:P 

<3 

Vi hadde time kl 10 og ble møtt av en veldig hyggelig dame som skulle utføre ultralyden. Eg la meg spent ned på benken og fikk den kalde geleen på magen, kjente det sprellet skikkelig i mage da. Først gikk hun over magen for å kartlegge hvordan de låg og at begge hjertene banket. 

<3

 

 Først begynte hun med tvilling 1, altså den tvillingen som ligger nærmest åpningen,h*n fikk navnet "left". Hun sjekket at alt av organer var som de skulle, hjertet banket fint, hjernen var riktig utviklet osv, alt såg helt perfekt. Da hun var ferdig med å sjekke at alt var i orden, skulle vi se om vi kunne finne skjønnet, det var ingen tydelig tissefant, men helt "glatt", så tvilling 1 var en JENTE


 <3 

Så var det tvilling 2, hun gjorde akkurat det samme her, sjekket at alt var som det skulle. Og her såg også alt perfekt ut. 10 fingrer og 10 tær og mye bevegelser. Når hun skulle sjekke skjønnet på tvilling 2, var det ingen tvil om at det var en GUTT :P såg tydelig en liten tissefant som stakk frem. Så vi får altså EN AV HVER! Gutten var den største av de, og med tvillinger regner man termin ut i fra den største tvillingen. Så eg fikk ny termin den 15/2-2016, altså 7 dager tidligere enn første terminen eg fikk som var 22/2.  

 

Det var utrolig morsomt å se TO små på skjermen samtidig, ultralyd er jo kjempe kjekt, men ekstra stas når det var TO. Jenta låg som sagt og såg ned mot åpningen og gutten låg over hun med nesa i sky. Men helt på slutten når jordmoren/ultralydteknikeren skulle prøve å få med begge to, hadde jenta snudd seg sånn at hun  låg å såg broren i nakken, akkurat som om de låg i en køyeseng.  De sprella og bevegde seg så mye, at det nesten var umulig å få tatt bilder av begge to, og prøvde 2 ganger med 3D, men var alt for mye bevegelser og så var de litt sjenert. 

<3 

#mamma #gravid #gutt #jente #tvilling 

 

 

 

 

6 kommentarer

Så koselig å få en av hver! Og så kjekt med tvillinger, masse lykke til!

michellemarie: Ja veldig koselig:) tusen takk:)
Var nettopp innom bloggen din og såg at du også venter en liten :) spennende!!

Så gøy med en av hver! :) <3

Anita: Ja veldig gøy og spennende:) nesten litt rart å se på jenteklær:p er jo vandt med bare gutteklær,men veldig kjekt:)

Så utrolig koselig med tvillinger, og så gøy at det er en av hver da! :-D

Marianne: Ja veldig koselig, blir nok en er travelt 2016, men får ta det som det komme:p veldig kjekt at det er en av hver:)

Skriv en ny kommentar