Vekstkontroll

- VEKSTKONTROLL- 

I dag har vi vært på Kvinneklinikken for vekstkontroll (ultralyd) av de søte små i magen. Eg gleder meg like mye til hver gang og synes det er såå koselig å se de på skjermen. Mye liv i magen denne gangen også, armer og bein var over alt. De ligger noe lunde på samme måte som på ordinær ultralyd, jenta nederst og gutten øverst, akkurat som i en køyeseng. 

I dag fikk vi også to fine bilder av ansiktene i 3D,i tillegg til mange  vanlige ultralyd bilder. Utrolig som de har vokst bare på noe uker. Elsker å få med hjem ultralyd bilder, eg synes det er så fascinerende! 


(Lille gutten vår) 


(Lille jenta vår) 

Alt sto bra til med begge to, var som sagt mye bevegelser og de vokser akkurat som de skal. De har sterke hjerter, godt med fostervann og alt er som det skal, HELT PERFEKT! Fikk beskjed om at det var noen nydelige foster, å alt er bare velstand med andre ord.

Skal på ny kontroll der igjen om 4 uker, men før det skal eg på vanlig svangerskapskontroll på Kvinneklinikken den 29/10, da er det indremedisin, gynekolog og jordmor. 

Ønsker dere en nydelig kveld. 

#mamma #tvillinger #ultralyd #3D

6 kommentarer

RivieraMaya

14.10.2015 kl.22:53

Hvor mange uker er du på disse bildene?:) Jeg var 12+6 når jeg var og min var 12 cm. Men de syntes vel kanskje han var litt stor :) Og du har jo tvillinger? Så gøøøy! Artige bilder!

Siren Mari

14.10.2015 kl.22:57

RivieraMaya: Er 22+4 i dag, og bildene ble tatt i dag.
Ja, to stk. ganske utrolig å tenke på.. hehe..

Constanza Marcela

15.10.2015 kl.10:33

oi du har to inni så spennende og kanskje litt skummelt.. Håper du er sammen med barnefaren og dere bor i lag.. Blir en spennende tid og travelt . Må glede deg å se hvor avhending de blir av hverandre.. Ekstremt søtt å se =) Er tante te to tvilling gutter. har hatt mye med de å gjør og dem er 7 år., Lykke te <3 ha en fin da <3

Siren Mari

15.10.2015 kl.10:48

Constanza Marcela: Egentlig bare spennende, var veldig forberedt på at det var 2 stk. Så ble mer en bekreftelse på at magefølelsen stemte. Ja eg og barnefaren er sammen og har vært det i over 5 år. Og har det veldig fint sammen:) ja vi gleder oss veldig til å få holde de og se de vokse opp sammen. Så koselig. Er også tante til tvilling gutter på snart 4 år.
Tusen takk, ha en fin dag du også:) <3

Maya Izabella

15.10.2015 kl.15:48

så bra at alt er bra med de små =) fine bilder =)

Siren Mari

15.10.2015 kl.17:35

Maya Izabella: Ja kunne ikke vært bedre. Alt er tipp topp. Så da er mor og far fornøyd også:)

Skriv en ny kommentar

hits