Høstferien

-HØSTFERIEN-

I høstferie tok vi turen til Stavanger for å hilse på svigerfamilien miN. Liam og eg pakket bilen mandags morgning og henter Roy -Inge på Heliporten på Fleslands, så var det strake veien til Stavanger. Turen gikk helt fint, eg kjørte denne gangen, siden Roy-Inge hadde jobbet nattevakt og ikke sovet på mange timer. 

(Liam gir Emma kos) 

Vi hadde en fin uke i Stavanger, koste oss med inne lek siden det regnet å blåste en del, men var noen dager med fint vær, da fikk vi oss noen fine turer rundt Monumentet. Og som dere ser på bildet ble Liam og Emma gode venner. Liam syns der var kjempe stas å leke med hundene, før var han litt skeptisk, men nå søker han kontakt og leker sammen med de. 


(Mye gøy å finne på når vi er ute å går tur) 

I området rundt der svigers bor er det mye tryggere for Liam å gå og vi slipper å tvi holde på han, her kan han gå fritt og utforske ting, er det noe vi savner fra Stavanger så er det tur stier og området uten biler + lekeplasser rundt om i byggefeltene. Liam koste seg skikkelig og ville prøve ALT! 

 

Ønsker dere en fin dag

4 kommentarer

koselig =) <3 håper dere får en fin start på dagen i dag

Constanza Marcela: Ja vi hadde en koselig uke i Stavanger:)
Takk, her var vi våken før 06. Kjørte Roy- Inge til flyplassen. Kjipt å måtte vekke Liam som sov så godt,men han var i super godt humør.

så koselig dere hadde det. Bildene var fine =)

Maya Izabella: Ja var så kjekt å se Liam kose seg på lekeplassen. Han var i ekstase:) tusen takk:)

Skriv en ny kommentar