Oppdatering uke 27

Hei

Ble ingen oppdatering forrige helg, men her kommer en for uke 27. 

-27 UKER-

Termin: 15.02.16

Uker: 27+0 i dag

Igjen til termin: 13 uker og 1 dag 

Kjønn: en jente og en gutt. 

Neste kontroll: Har en kontroll 24/11 hos legen på ultralydlaboratoriet og en kontroll på hos jordmor/indremedisin/ gynekolog på Kvinneklinikken den 26/11.  

Vektøkning: Har ikke gått på vekten den siste uken, men tipper en total vektøkning på ca 15-18 kg allerede. Fått litt vann i kroppen også. 

Bevegelser: JA!! helt sykt mye bevegelser. Utrolig morsomt og gøy!! 

Tungt: Ja, kjenner det veldig godt i ryggen, hoftene og bekkenet. Sitter eg for lenge er eg stiv som en pinne og trenger litt tid på å få meg i gang :P haha.. 

Humøret: Har egentlig vært ganske bra denne uken! KEEP SMILING! 

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 25 uker gammelt. Denne uken åpner gjerne fosteret øynene for første gang, men det ser ikke særlig godt. Nyfødte barns syn er heller ikke særlig godt utviklet, og de er nærsynte. Hørselen er mye bedre enn tidligere, så fortsett å prate og synge for fosteret! Lydene vrenges nok noe av fostervannet, og fosteret har gjerne vernix i ørene også.

Nå samles nytt fett under huden hele tiden, slik at huden blir mindre gjennomsiktig og rynkete. Hjertelyden kan høres i stetoskop, og enkelte vil kunne høre det lille hjertet slå ved å legge øret mot magen.

(Fra Babyverden.no) 
Ønsker dere en god natt

<3

#mammablogg #tvillinger #svangerskap 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits