Er blitt 3- barnsmor

Natt til onsdag kom tvillingene Aurora Constanse og Victor til verden, og eg rakk akkurat å bli 3-barnsmor før eg fylte 26 år. De kom nemlig dagen før mamma's bursdag. Snakk om verdens beste bursdagsgave.

24 kommentarer

Nei men, så søte! Herregud. Gratulerer med de små :)

Gratulerer så mye! De er nydelige! <3 <3 Håper alt er bra med mor og barn :) Klem!

Kacharin: tusen takk:) vi er i lykkerus

Siv: Tusen takk kjære deg:) snart din tur nå:)
Klem tilbake<3

ÅÅÅ sååå utrolig gøy! gratulerer så mye til deg og dine nærmeste. jeg ønsker deg all lykke. <3 for en herlig følelse det må være. Flott blogg, flott jente. Ønsker deg en kjempefiiin dag <3 klem fra meg.

Gratulerer så meget med barma/ babyene. Lykke til med videre

Nicole Touch: Ja kjempe spennende og veldig kjekt:)
Tusen takk, vi er så stolte alle sammen.
En fin dag til deg også.

Mary: tusen takk:)

Gratulerer så mye med både barn og bursdag :) så koselig med tvillinger :)

Senjamamma: Tusen takk:) ja kjempe koselig:)

Gratulerer så mye med tvillingene :) var spent på når de kom. Kos deg masse :)

Helene Viktoria: Tusen takk:) nå er vi endelig kommer oss hjem.

ååå så skjønne!!! gratulerer sååå sååå mye!!!

Maya Izabella: Tusen takk:)

Gratulerer så mye med de fine barna! :)

Anita: Tusen takk :)

Hei :) kom tilfeldigvis over bloggen din:) jeg venter tvillinger med termin 26.april (toeggede, to gutter:) og lurer på om du kan fortelle litt om fødselen din? Hvilken uke fødte du, og ble det naturlig/vaginal fødsel? Hvordan lå de, endret de liggestilling gjennom svangerskapet? Her har mine ligget i hode/sete, men begge gått til hode/hode sånn ca.

Jeg er i uke 31+6.

Hilsen kommende tvillingmamma (førstegangsfødende)som gleder seg veldig

Kn: eg fødte tvillingene i uke 36+4. Begge ble født vaginalt og i sete. Gikk veldig fint:) hadde en flott fødsel. De endrer en del på seg hele veien.

Takk for svar :) Er spennende å høre med andre tvillingmammaer ;) Ble du satt igang eller kom de "plutselig"?? Jeg håper at de holder seg inni magen til jeg også er rundt uke 36/37 :)

Kn: ja veldig spennende:)
Eg ble satt i gang med ballong mandag og så tok de vannet natt til onsdag. Fra vannet ble tatt til de kom tok det ca 2 timer. Tiden før var kjedelig og ubehagelig. Forkjøla og dårlig luft på sykehuset+ tiden gikk veldig seint.

Hei igjen :) her kommer det flere spm. :P jeg lurer på grunnen til at du ble satt igang i uke 36+4?

Jeg er nå i uke 35+2, så det nærmer seg:) en av de første gangene jeg var på kontroll på sykehuset sa hun vi var hos at det er muligheter for at jeg blir satt igang i uke 36/37. Mens nå sist, hos en annen sa hun uke 38.

Hadde håpet litt på uke 36/37 siden det begynner å bli ganske tungt, men på en annen side vil jeg at de skal være i magen så lenge det er forsvarlig.

Har nylig vært hos jordmor og snakket om prosessen rundt det å bli satt igang med ballong, og evnt tabletter. Høres ikke noe særlig behagelig ut, og er nok kjedelig slik du opplevde det, dersom det tar tid...

Kn: Legen ville egentlig at eg skulle gå til uke 37, men eg var så sliten og ødelagt i kroppen + samboer måtte ha reist offshore dersom det ikke ble fødsel, pga han hadde "på periode" og ikke mulighet til å fri flere dager. Men eg hadde ikke klart meg på egen hånd sammen med 2 åringen. Så da sa legen at eg skulle få bli igangsatt 36+2. Hun såg at eg var veldig sliten, hadde i tillegg en kraftig forkjølelse som ikke ville gi slipp, så potte tett i nasen og trykk i kroppen..

Er ikke direkte vondt å selve igangsettelsen, men riene kommer blir mye sterkere og kommer mer pang på, siden de bli kunstig fremstilt. Selve forløsningen var fantastisk, flinke leger, jordmødre + en veldig god epidural. Begge mine kom i seteleie, og det gikk kjempe fint.

OK :) jeg har akkurat vært på sykehuset på kontroll nå, tvilling1 har ikke lagt på seg siden sist og veier ca 300 g mindre enn tvilling2, så legen vil at jeg skal settes igang om 2 dager. Først med ballong. Dvs uke 36+5. Spent på hvor lang tid det tar og innmari rart å tenke på at om noen dager er de her :)

Jeg var syk/kraftig forkjølet for 3 uker siden, og det var helt jævelig. Gikk ned 2 kg og var helt skutt. Heldigvis gikk det over etter 1,5 uke. Så skjønner godt at du ikke følte deg bra, noe legen også kunne se.

Hva gjorde dere for at tida skulle gå på sykehuset?

Kn: var stor forskjell på vekten til mine tvillinger også. Jenta tv1 var 2455 gram ved fødsel og gutten tv2 var 3140. Og nå er det nesten 1 kg forskjell på de. Men de vokser helt fint i forhold til kurven sin. Eg var forkjøla i halve desember og hele januar, så skikkelig dårlig etter fødsel.(tett i bihulene og veldig sliten/trøtt).

Vi gjorde ikke så veldig mye egentlig, prøvde å slappe av. Eg mister ballongen etter noen timer bare. Den ploppet ut da eg satt på toalettet:p så var bare på post obs noen timer og så var det å kjede seg på Føden fra mandags kveld til natt til onsdag. Sov ikke noe særlig pga dåelige senger( så tung i kroppen). Så var bare venting og undersøkelser.. Helt til de endelig tok vannet. De venter en stund med å ta det pga de låg for langt oppe, og fikk ikke presset skikkelig ned mot åpningen. Men når vannet ble tatt tok det kort tid, gikk fra 4-5 cm til 9 cm på ca 1 1/2 time.

Skriv en ny kommentar