For en dag.

For en aktiv dag. 

I dag bestemte eg meg for å gå en tur etter at eg hadde levert Liam i bhg, så eg tok på med mitt freshe Kari Traa treningstøy og trasket til bhg med Liam på skuldrene, han synes det er så stas og eg ser på det som litt ekstra trening. Han er ikke akkurat lett vektig lenger, med sine 14 kg merkes det at han sitter på skuldrene for å si det sånn.

 Han er så herlig når han stiller seg foran meg med det gliser og sier så fint " bæje mamma" (bære mamma), og når eg tar han opp sier han "Halla mamma", kan jo ikke annet enn å smile, han smelter hjertet mitt gang på gang. Gikk også bort for å hente han i barnehagen, og da ville han selvfølgelig på skuldrene igjen, var innom butikken før vi gikk hjem og jaggu klarte eg å ha han på skuldrene + bære to poser med varer opp bakken vår!

Fikk virkelig kjenne på pulsen da, og det var skikkelig godt å ta seg ut litt. Da vi var kommet oss helskinnet opp bakken ville han hoppe på trampolinene, så da gjorde vi det og koste oss skikkelig før vi gikk inn for å spise middag. 

#mammablogg #aktiv #trening #helse #sprek #fitmom

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar