Det kunne vært meg...

De fleste har vel fått med seg den forferdelige ulykken på Turøy i dag der et helikopter styrtet og alle om bord et antatt omkommet. Eg var på vei ut døren og hørte plutselig Roy- Inge rope "FAEN". Lurte jo selvfølgelig på hva som hadde skjedd, og har fortalte meg at det hadde vært en ulykke. Eg satt meg i bilen og etter litt kom det en nyhetsending på radioen ang ulykken. Dette var ganske rett etter ulykken og de var usikker på om  alle var død eller om det var noen overlevende. 

 


Etter nyhetsendingen tok eg på litt musikk, og kjente virkelig på følelsen av det faktisk kunne vært eg som hadde mistet min kjære!! Eg har vært å hentet Roy-Inge på heliporten på Flesland flere ganger, han har flydd samme vei og samme helikopter flere ganger, og bare tanken på at det kunne vært eg som satt der å ventet for å så få den grusomme nyheten om at han omkom på vei hjem, var rett å slett forferdelig! Kjente eg fikk vondt i magen og blank i øynene. 


Eg er såå glad for at han er blitt oppsagt pga nedbemanning, og dermed ikke skal offshore flere ganger. Hadde vært såå nervøs og redd for hver tur han skulle offshore. 

Mine tanker går til de pårørende etter denne tragiske ulykken! 

Takknemlig for at eg har min kjære trygt hjemme hos meg <3 

#Helikopter #ulykke #tragedie 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar