Nå er det nok!

Arh... Eg er så lei av meg selv, vekten min og hengemagen etter 2 tette graviditeter (Hjalp ikke akkurat at de var 2 stk i siste  svangerskap) . Føler eg går rundt i en liten boble med bare bleieskift, mating og gulp, mens kroppen min sakte men sikkert blir mer dvarsk og bleik for hver dag.

For hvem har vel tid til solarium, treningssenter osv? Huset ser bomba ut, skittentøyet hoper seg opp og mange nye hybelkaniner har det blitt siden tvillingene kom, ikke det at det var så forbaska rydding før tvillingene kom, men hakket bedre enn det er nå var det ihvertfall!

Det er mye eg burde gjøre, gå trilletur, reise på besøk til andre, invitere til besøk osv, men med så lite overskudd i kroppen orker man ikke annet enn det man MÅ .Fikk meg jo en skikkelig kickstart da eg gikk på c9 for en stund siden, men med få timer på puten og alt for mye som må gjøres, så blir det ofte noen utskeielser i ukedagene, og det er ikke alltid man orker å stå på kjøkkenet å lage mat. 

 
Men nå er det nok,!! Og virkelig på tide å sprekke boblen og finne meg selv igjen, så i går skrev eg mail til treningsentret eg er medlem i og fikk de til å åpne medlemskapet mitt igjen (eg frøys det da eg var 4 mnd på vei med tvillingene) og skapet mitt bugner av ubrukte, freshe treningstøy som eg gleder meg veldig til ta i bruk. Eg er så klar for å begynne å trene igjen!

#trening #fitness #healty

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar