Motivasjonen på topp

Har rett å slett fått nok av de ekstra kiloene etter svangerskapet med tvillingene. Og det hjelper svært lite å klage over de,man blir ikke tynnere av den grunn. Så i forrige uke hadde eg min første pt time siden 2014,og det var skikkelig motiverende. Fikk til og med vært med på en sal time torsdags kveld. Kostholdet har eg så smått begynt å endre også,spiser mer grønt og magre meieri produkter. Eg har lagt min elsk på salat med cottage cheese og skinke.

Skulle egentlig vært på pt time kl 11 i dag,men siden Liam har hatt feber i hele helgen og i går,må han ha en feberfri dag før han kan komme tilbake til barnehagen. Heldigvis vat han feberfri i dag,så vi slapper helt av hjemme og lader opp til barnehagen igjen i morgen.

Men litt trening skal eg nok få til i løpet av denne uken også. Har satt som mål at eg skal ha 2 økter pr uke. Eg må jo gå ned ca 10 kg til våren igjen,sånn at eg får #bukplastikk. Fikk beskjed fra fastlegen at eg får det dekket pga en god del heng etter eg gikk gravid med tvillingene.

 

#mammablogg #fitness #sunnere #healty 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar