Noka favoritter.

sponset innlegg

Hei og god fredag.

Her skinner solen og er reine sommeren ute. Har denne uken testet ut noen av #Noka måltidene og tenkte eg skulle dele mine favoritter med dere. Har ikke vært så veldig flink å bare holde meg til Noka, og har funnet ut at Noka ikke var helt for meg denne gangen. Føler det smaker så lite, spesielt shakene. Godt mulig smaksløkene mine har endret seg siden sist? Og siden Roy- Inge har begynt på "diett",  lager han en god del kylling, brokkoli og sunne middager, da er det like greit å bare spise det samme som han(sunn og proteinrik mat)  Men shakene funker veldig bra som et raskt måltid før og etter trening, så eg bruker det mer som en protein shake. Sjokolade shaken er desidert min favoritt, og den shaken med mest smak. Smaker som en mild sjokolade mousse og litt kremet i konsistens. Ellers liker eg middagsrettene veldig godt, de smaker litt mer og metter bra. Eg bruker en pose til lunsj og favorittene er Pasta Cabonara og Grønnsakagryten. Eg krydrer med litt salt og hvitløkspulver, og hiver gjerne i rester av kyllingfile. 

Har ikke spist så mange barer enda, så kan ikke riktig si hva som er favoritten der. Men tenkte å prøve ett par barer i neste uke, og dele favorittene mine med dere. Eg komme til å fortsette å bytte ut 1-2 måltider med Noka en liten stund til og så får vi se hva som skjer videre. Er jo gode produkter og man får i seg alt man trenger av viktige vitaminer og mineraler. Er bare at det ikke var noe for meg denne gangen, selv om det funka kjempe bra de 2 andre gangene. Så anbefales på det  sterkeste.

Litt info om Noka. 

   HVEM KAN BRUKE NOKA?

NOKA kan brukes enten du skal ned mange eller få kilo, så lenge du er frisk. NOKA bør imidlertid ikke brukes som eneste ernæring av barn, ungdom, eldre, gravide og ammende, eller ved spiseforstyrrelser eller forstyrrelser i stoffskiftet.

 NOKA- dietten

NOKA-dietten er en lavkaloridiett, eller Low Calorie Diet (LCD), som virker effektivt dersom du ønsker å gå ned i vekt. NOKA har vært en helsebringende diett siden 1997. I følge NOKA skal du leve godt både mens du slanker deg og i tiden etterpå, noe som dannet grunnlaget for utviklingen av livsstilsdietten NOKA. NOKA-dietten består av milkshakes, middager, müsli, barer og sportsdrikker. Produktene fra NOKA har et høyt innhold av fiber, noe som gir gir en god metthetsfølelse.

 

#Nokadietten #Sunnere #Kosthold #Trening #Mat

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar