Operasjon i 2017

Etter svangerskapet med tvillingene blei magen min veldig hengete og på kontroll 6-7 uker etter fødsel(egentlig bare for å få ny resept på medisiner), tok fastlegen min en lite sjekk på magen for å se hvordan den såg ut. Da sa hun at eg skulle få dekket bukplastikk, eg måtte bare gå ned 8-10 kg og så skulle hun sende henvisning. Blei overrasket og veldig glad. Var helt sikker på at dette var noe eg selv måtte trene vekk. Men hadde så pass heng at dette skulle eg få fjernet.

( 1 1/2 dag før tvillingene kom til verden,var godt over 110 kg)

Siden den legetimen har eg gått ned ca 8-9 kg og for noen uker siden var eg til legen for å få henvisning. Bare 2 uker etter fikk eg innkalling til konsultasjon med kirurg på Aleris. Konsultasjon var eg på forrige uke og fikk gode nyheter, eg må bare gå ned 7 kg og så skal eg kontakte Aleris igjen og få dekket operasjon. Kirurgen såg at eg hadde veldig mye heng og at det bare kom til å bli verre for hvert kg eg går ned.

(Sånn ser forresten magen ut 11 mnd etter fødsel. Var ca 110 kg rett før fødsel og er nå 81)

Så når julen er over og vi er tilbake i hverdagen,blir det hardtrening og fokus på vektnedgang. Er så motivert til å gå med slik at eg får fjernet magen, den plager meg skikkelig og ødelegger det lille eg har av selvtillit. Kanskje eg i 2017 endelig kan føle meg vell i bikini??

God natt:)

8 kommentarer

er litt i "samme båt" som deg ! gleder meg til å følge deg videre !

god jul til deg og dine <3

detkanfortgaagreit: Får du også operasjon?

Så koselig,kommer med oppdateringen om hvordan det går både med vektnedgang og etter operasjon!:)

God jul til deg og dine også<3

Krysser fingrene for deg, masse lykke til med 'nedtreningen' mot operasjonen. God jul :)

Driftingfrue: Tusen takk:) er veldig motivert,så dette skal gå bra:)
God jul:)

Ønsker deg alt godt i fremtiden, og håper operasjonen går veldig bra! Så håper jeg også at du kan føle deg vell i bikini til sommeren - det er et godt mål! God jul!

Anja-Kristin Frantzen Leirdal: Tusen takk:) ja håper eg blir fornøyd med resultatet (noe eg er ganske sikker på).

God jul :)

det kan jeg ikke svare på enda :)

detkanfortgaagreit: Ååå okei ;)

Skriv en ny kommentar