Fuglekvitter

Guuuri så mye lettere det er å stå opp kl 06.30 en søndags morgen,når man våknet til fuglekvitter og ser at solen er på vei opp...kjenner på hele kroppen at den setter pris på lysere dager og varmere temperatur. For hva er vel bedre å trille til barnehagen og kjenne at solen faktisk varmer?? Og så er det veldig deilig å slippe å pakke tvillingene inn i en haug med klær, spesielt votter!! De hater votter.Aurora putter de i munnen og drar de av seg,for å så hive de langs veien!

I går var det opplett og sol på formiddagen,så da tok eg alle tre med meg på butikken for å kjøpe boller. Så gikk vi bort til barnehagen for å leke litt. Aurora og Victor fikk teste ut sandkassen og sett seg litt rundt. Tror nok de gleder seg til å begynne i August. Såg ut som de koste seg i sanden.

#mammablogg #friluftsliv #tvillinger

4 kommentarer

Jeg våknet i 6-tiden i dag tidlig, bare fordi jeg måtte på badet en liten tur. Og allerede da hørte jeg litt fuglekvitter. Tre timer senere våknet jeg og sto opp, og da var det rene fuglekoret ute :) Ønsker deg en flott søndag!

Pernille: Deilig vårtegn:) fuglene komme tilbake å synger for oss:)

Takk det samme.

Iselin Renée: takk det samme:)

Skriv en ny kommentar