Fått meg jobb.

Aaah, for en deilig følelse å endelig fått seg jobb! Var på jobb intervju i slutten av Februar i en barnehage her eg bor. Og i forrige uke fikk eg tlf fra styrer om at de ønskte å tilby meg en 90% stilling frem til sommeren! Takket selvølgelig "JAAA". Er lenge siden eg har hatt noe mer enn ringevikar jobber, med unntak om 60% stilling i noen mnd.


 

Etter å ha gått hjemme siden eg var 16 uker på vei med tvillingene, er eg SÅÅÅ klar for å begynne å jobbe igjen. MIssforstå meg rett, eg elsker barna mine og koser meg med de, men nå er eg litt lei av å "bare" gå hjemme. SÅ skal bli godt å komme inn i en "normal" hverdag. Liam elsker å gå i barnehage, og det tror eg A og V også kommer til å gjøre. De er alle 3 sosiale av seg og liker å være med andre.  Ser på A og V at de også er lei av å gå hjemme, de er 16 mnd straks og trenger med stimulanse og utfordringer samt være med andre barn og voksne.

Så nå skal vi kose oss hjemme de siste månede og har en flott sommerferie alle 5 og så braker det løs i August. Alle 3 i barnehage, Liam over på stor avdeling og A og V på småbarn, og eg i ny jobb.

Ha en strålende 16. mai og en flott feiring i morgen.

#nyjobb #mamma #tvillinger #arbeidslivet

4 kommentarer

Gratulerer:) blir sikkert godt å komme seg ut i jobb igjen da:)

wenchepia: tusen takk:) ja skal bli veldig godt.

gratulerer!

har forresten en stor giveaway på min blogg, gjerne bli med 😃

Hege Kristin: takk:)

Skriv en ny kommentar