Dårlig matlyst og trøtte kids

I dag har eg slitt en del med matlysten, har fått i meg det eg skal,men kjenner at sliter litt med maten. Merker eg er begynt å bli lei av Livea måltidserstattere og gleder meg til å kunne putte litt andre ting i salaten man skal ha. Drømmer om deilig kyllingsalat og knekkebrød med makrell i tomat på:p haha.

I uke dagene går det mye enklere å få i seg måltidene man skal ha. Da går dagene i ett kjør og man har ikke tid til å sitte å tenke på mat. Og så savner eg det å lage seg noe ekstra godt lørdagskvelden å kose seg med da kidsa er lagt. Merker godt det savnet når de små er trøtt og grinete så og si hele dagen. Aurora og Victor er virkelig i " trass" alderen. Vet de bare tester oss for å se hvor grensene går,men det er så slitsomt når nesten alt man gjør er galt. De skal klare selv,men blir frustrert når de ikke får det til og enda mer frustrert når vi prøve å hjelpe...

Heldigvis er det bare en fase som vi må gjennom. Og som forhåpentligvis snart er over.

Om med det "klage" innlegget ønsker eg alle en fin lørdag. Eg sitte aleine i sofaen med stearinlys tent og ser på "Skal vi danse" mens Roy er ute å spiser med de andre kollegaene som også løpet Stolzen i dag.

6 kommentarer

Hva går Livea målstidserstatterne ut på? :)

Silje Kittilsen: Er vlcd diett. (Very low calori diet) Skal gå på bare de erstatterne i noen uker til,så begynne å introdusere mer "vanlig" mat inn i kosten igjen,men fortsatt gå på noen erstattere. 16 uker totalt.

Åja, hva erstatter du maten med? Barer, shaker og lignende? Er bare nysgjerrig jeg, jobber som kostholdsveileder og PT :D

Silje Kittilsen: ja shaker og andre måltidserstattere spesielt for Livea deltagere;) går på kurs via trenings senteret eg går på. Sammen med 8 andre + kursholder. Så nøye kontrollert. Kjekt når folk lurer;)

Okei, herlig at du får oppfølging - mye lettere da. Masse lykke til i alle fall :D

Silje Kittilsen: Ja og så er det kjekt at vi er 9 sammen om det. 2 timers kurs hver onsdag med veiing,felles trening og prat etterpå.
Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar