Ting har skjedd!!

Her kommer to bilder som viser forskjellen på magen etter 1 mnd. Det første bildet er tatt 22.september og det andre bildet er tatt i dag.

Det skiller 6,8 kg og 14 cm rundt magen på bildene og eg er veldig fornøyd med resultatene så langt. Er når man sammenligner bilder man virkelig ser forskjellen. Det er så gøy!! På onsdag har vi fullført den 6.uken.

10 kommentarer

Brit: Tusen takk:) er så deilig å bli lettere i kroppen.

Hei . jeg lurer på hvordan du har fått motivasjonen til å trene. Jeg har n, å startet men failer av og til da jeg får cravings etter 5 dager på rad trening også orker ikk jeg mer. Noe tips? er nybakt mor og trenger hvordan få tid ?

Anonym: heisann. Eg elsker egentlig å trene,så eg får motivasjon av å trene og den følelsen trening gir meg. Hat hektiske dager,men har rett å slett tatt med tid til å reise på trening på kvelden. Har funnet meg noen gruppe timer som eg synes er gøy å gå på. Da blir det enklere å komme seg på trening.

Lenge siden du fikk baby? Ville ikke ha stresset med det dersom det bare er noen mnd siden fødsel. Kos deg og nyt tiden. Trilleturer er gull verdt,super trening. Når man får cravings er det lurt å drikke vann,eller finne et sunnere alternativ. Som oftes er man bare tørst:)

Fantastisk. Flink du er :) stå på :)

Snuppa87: Tusen takk:) er super motivert!

Oj, du er super flink :D

mygaylife: Tusen takk:) mange fristelser,men klarer å holde meg!!

Skriv en ny kommentar